لنوو، تولیدکننده بزرگ چینی که به خاطر ترکیب سطح بالای کیفی و قیمت مناسب مشهور است، توانسته در سه ماهه دوم امسال رکورد فروش PC را شکسته و به درآمد ۸.۷ میلیارد دلاری دست یابد. لنوو در این فاصله زمانی ۱۵.۶ درصد از سهم بازار را تحت کنترل خود داشته و به بیشترین سود کل تاریخ این شرکت در یک فصل، یعنی ۲۰۶ میلیون دلار دست یابد.


البته به دلیل ورود این غول تولید کننده چینی به بازارهای نو پا مانند تلفنهای هوشمند، تبلتها و تلویزیونهای متصل به اینترنت، رشد سود این شرکت به آهستگی دنبال میشود. اما به هر حال در حال حاضر لنوو ثابت کرد که بزرگترین تولید کننده لپتاپهای PC در دنیا است. فروش کامپیوترهای رومیزی این شرکت نیز نسبت به سال گذشته با رشد ۵ درصدی روبرو شدهاند.
همچنین بخش موبایل لنوو اعلام نموده که ۷۱۸ میلیون دلار درآمد داشته و این شرکت را به دومین فروشنده بزرگ تلفنهای هوشمند در چین بدل کرده است. لنوو در حال حاضر اولین تولید کننده بزرگ کامپیوتر در چین نیز میباشد. پول نقد ذخیره شده این شرکت، ۳.۶ میلیارد دلار اعلام شده است. (اطلاعات کامل در ادامه.. )
لِنُوُو (نام کامل انگلیسی: Lenovo Group Ltd.) یک شرکت چندملیتی چینی تولید و فروش رایانه شخصی و تجهیزات جانبی و دیجیتالی در دنیاست که مقرهایی در پکن،چین و موریزویل، کارولینای شمالی دارد. این شرکت با نام اصلی «لِجند» (Legend) در سال ۱۹۸۴ در پکن تاسیس و در سال ۱۹۹۳ با پیشی گرفتن از دو شرکت اِیاِستی و کامپک به بزرگترین تولیدکننده داخلی رایانه در چین تبدیل شد. شرکت لجند به سال ۱۹۹۹ به مقام بزرگترین فروشنده رایانه شخصی در منطقه آسیا-آرام به غیر از ژاپن دست یافت و به منظور نوآوری در تولید رایانه و تامین نیازهای مشتریان خود، اقدام به ایجاد چند مرکز تحقیق و توسعه نمود.این شرکت، نام «لنوو» را در سال ۲۰۰۳ برای خود برگزید که برگرفته از "Le" ابتدای "Legend" و "novo" به معنای «نُوین» در زبان لاتین میباشد. (نام چینی آن:联想 در پینیین: liánxiǎng به معنای «تداعی ایدهها» و یا «خلاقیت» است.) لنوو دو سال بعد از این تاریخ با واحد مربوط به تولید و فروش رایانه شخصی شرکت مشهور آیبیام ادغام شد و این واحد را که پیشتر زیانده بود به سوددهی رساند و میزان فروش رایانه آن در سطح جهان افزایش یافت. طبق برآوردهای دو شرکت تحقیقاتی و مشاورهای فناوری اطلاعات معروف یعنی گارتنر و آیدیسی، در ماه اکتبر سال ۲۰۱۰، شرکت لنُووُ چهارمین شرکت بزرگ فروش رایانه شخصی در دنیا اعلام شد. (سه شرکت دیگر به ترتیب اچپی، ایسر و دِل میباشند.) گارتنر میزان رایانههای فرستاده شده به نقاط مختلف دنیا توسط شرکت لنوو را ۹٫۱۴ میلیون واحد تخمین زد. لنوو برای بازاریابی و جذب بیشتر مشتری در سطح جهانی، برگزارکننده و اسپانسر بازیهای المپیک تابستانی ۲۰۰۸ چین و همچنین بازیهای اتحادیه ملی بسکتبال آمریکا (انبیاِی) شد.
محصولات لنوو در سطح جهانی، لپتاپهای تینکپَد (ThinkPad) و رایانههای رومیزی تینکسِنتر (ThinkCenter) که به همراه بستههای نرمافزاری تینکوَنتِج (ThinkVantage) ارائه شده و همچنین نمایشگرهای تینکویژن (ThinkVision) و انواع لوازم جانبی رایانه را شامل میشود. این شرکت برای بازار داخلی چین،رایانه سرور و سایر ابزارهای دیجیتالی را نیز ارائه میدهد. لنوو محصولات خود را با تولید دوربین دیجیتال، تلفن همراه و تجهیزات شبکه نیز توسعه بخشیده است. لپتاپ باریک و سبک وزن «تینکپد ایکس ۳۰۰» (ThinkPad X300) با تحسین مجله بیزنس ویکز روبرو شد و محصول دیگر آن «آیدیاپَد یو۱۱۰» (IdeaPad U110) در نمایشگاه بینالمللی محصولات الکترونیکی در لاس وگاس آمریکا، سه جایزه مهم را برد.
در ماه ژانویه ۲۰۱۱، لنوو اعلام کرد که قصد دارد به منظور فروش رایانه در کشور ژاپن و پیشی گرفتن از رشد بازار جهانی رایانه، با بزرگترین شرکت فروش رایانه در این کشور، یعنی شرکت اِن ای سی همکاری متقابلی را برای تاسیس یک شرکت مشترک، آغاز کند. شرکت لنوو سال ۲۰۱۰ اعلام کرد که تا اینجا ۶۰ میلیون تینکپد به فروش رفته و این لپ تاپ یکی از دلایل اصلی موفقیت این شرکت به شمار می رود. شرکتی که هم اکنون دومین فروشنده لپ تاپ در جهان است. و سرانجام در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۲ توانست با پشت سر گذاشتن اچپی رتبه اول فروش کامپیوتر دنیا را بدست بیاورد.